A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Csók
Netrandi.hu az ingyenes társkereső. Társkeresés,párkeresés, randi, üzenőfal,fórum, chat.

Társkereső regisztrációTárskereső társkeresésTárskeresés kapcsolatTárskereső levelezésTárskeresés adatlapTárskereső fórumTárskereső üzenőfalTárskeresés fotóalbumTárskereső chatTárskereső segítségTárskeresés Top10Társkereső észrevételekTárskereső hirlevél

 
Főoldal
 

Belépés
 
Felhasználó neved:
Jelszavad:

Kattints ide ha elfelejtetted a jelszavadat!
 

Friss kép
Tölts fel te is képet az adatlapodhoz és te is bekerülsz ebbe a táblázatba!
 

2023.09.07.
Laci
Eddig 1 szavazat.

;) ;) ;)

2023.12.01.
Klaudia
Eddig 0 szavazat.

Helló😁

2024.01.25.
Dschinghis Khan - Dschinghis K
Eddig 0 szavazat.

Annyira éhesnek kell lenned, mint nekem, ha kalandokról van szó. Győződj meg róla, hogy elég idő van a szórakozásra és munkára. A kiegyensúlyozott életmód a kulcs. Ezért szeretném, ha rendezett életed lenne.

 

Látogatók
 

Statisztika
 

 

[1] [2] >>következő

  FÓRUM >> Általános >> Valós vagy fantom?   
#21  gyurcsány willis
2008.09.21. 16:14 Jelentem

A felhasználó tiltása

39 éves
ausztria.bécs.

Ibolya. mi veled vagyunk. :d :shock:
nem akarok neked tettszeni.vetted?
#20  virág
2008.09.21. 13:02 Jelentem

A felhasználó tiltása

40 éves

Hát igen Ibolya, nem rég vagy fent, de majd lassan kiismered az embereket. Az írásukból a viselkedési formájukból.
Igaz sokat változnak, sajnos., és nem a jó irányba.
Cunamiról annyit, hogy amikor én megismertem nagyon kedves volt mindenkivel. De sajnos a baráti köre megváltozott most sorolhatnám őket itt ....., de ők ugy is tudják kire gondolok. Olyan lett mint ők, sajnos.
De nagyon sok kedves ember van itt fent, látod azokat is fel tudnám sorolni,
Amugy érezd jól magad :)
szia
#19  Nikolka
2008.09.21. 12:28 Jelentem

A felhasználó tiltása

34 éves

Ibi én nekem szimpatikus vagy és kedvellek!! ;) :) :)
Dirty
#18  hibolya
2008.09.21. 12:11 Jelentem

A felhasználó tiltása

65 éves
fót

Kedves Judit!

Örömmel olvastam a szavidat, mert jól esik ha valaki nem elítél hanem mellém áll. Én is úgy gondolom, nem csak a 20 éveseké a világ. Alapszakmámból kifolyólag, ami középiskolai tanár, mindig a fiatalok között mozogtam, és megértettem magam velük.
Ez ma sincs másként. Nem véletlenül adtam a témának ezt a címet, mert nagyon sok a hamis név és kép ezen a fórumon. Ez inspirált arra, hogy szervezzek egy bulit, ahol megláthatom kik vannak a képek mögött. Nem gondoltam, hogy ez " beteges " dolog!
Úgy látom, kevesen merik válllni a véleményüket itt, mert félnek a köz haragjától. Amennyiben valóban megtartom a bulit, úgy szeretettel várlak.
Herman Ibolya
találkozás
#17  hibolya
2008.09.21. 12:06 Jelentem

A felhasználó tiltása

65 éves
fót

Már előre leszögezem, hogy tudd Cunami, én nem az Ibolya vagyok!!

Kezd egy kicsit telelenni a tököm azzal, hogy folyamatosan osztod az észt és sértegetsz másokat! Mit gondolsz, hogy te ki is vagy valójában?? Egy sződligeti parasztgyerek akinek ngy a pofája a chaten keresztül, de ha elhgyja a Sződliget táblát leszakad a feje!
Mit gondolsz te magadról, hogy sértegetsz ismeretlenül másokat? Vagy annyira kinőtted magad a virtuális világban, hogy ítélkezhetsz te hülye!
Ha gondolod beszélgethetünk pedofiliáról, meg minden másról ami megfogann a beteg fejedben.
Úgy érzem semmi közöd nincs hozzá, hogy anyám kiket, és miért hív meg a SAJÁT bulijába. Ha nemtetszik, akkor maximum befoghatod a pofádat és kussolhatsz!!!
Anyám megmondta, nincs olyan messze Sződliget. Jól nézd meg a képemet, mert sok ilyet fogsz látni ha nem akadsz le anyámról.
Remélem ez volt az utolsó, hogy figyelmeztetni kellett, mert már jár a kocsi motorja!!!
Tudod boldog lennél ha csak fele olyan tisztességes lennél mint anyám. Ha neked nem szimpatikus nem kell hozzászólni! Vedd tudomásul, hogy mindenki rossz szemmel nézi amit csinálsz a baráti társaságában, meg az enyémben is! Picit vegyél vissza addig amíg megteheted! Innentől kezdve maximum ne írj neki, ha tisztességesen nem tudsz róla és vele beszélni!
Majd meglátjuk, hogy okos leszel e ?! Na pá!
Séra Róbert
találkozás
#16  Macskanő
2008.09.21. 11:27 Jelentem

A felhasználó tiltása

58 éves

Drága Ibolya! Te aztán ne kérj elnézést mert azt teszed amit jónak látsz és talán nem fogsz tanácsot kérni ha nem osztogatsz!Érezd jól magad és barátkozz azokkal akik méltónak taranak arra. Nem csak a huszéveseké a világ ha ők ugyis gondolják.ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI ez mindenkire vonatkozik.Én tudom hogy egy jó bulit akartál és ez nem kor függő és aki fiatalos az jólérzi fiatalok társaságában magát. Nem kell itt mindenkinek megfelelni ha találsz pár barátot már megérte itt lenni.És talán el kellene gondolkodni egyeseknek hogy ők is lesznek még 50 évesek ha megérik. Ha mégis az 50 éveseket hivnád buliba rám számithatsz.És végül egy jó buli a társaságról szól és nem másról akkor meg nem mindegy hány éves vagy?
Az idő jó orvos,de rossz kozmetikus!
#15  gyurcsány willis
2008.09.21. 09:20 Jelentem

A felhasználó tiltása

39 éves
ausztria.bécs.

De l' esprit des lois, :!: :!: :!: :!: :!: :!:
nem akarok neked tettszeni.vetted?
#14  gyurcsány willis
2008.09.21. 09:18 Jelentem

A felhasználó tiltása

39 éves
ausztria.bécs.

egyetértek veled ibolya. sajnos itt van egy olyan törzschatelö kör,akik nem szivesen türnek itt senki mást meg ,és minden lehetséges eszközzel megprobálják eltávolitani az oldalrol. ez van.én ugy döntöttem hogy nem fogok rájuk idöt vesztegetni. nem éri meg. van jobb dolgom is mint velük agyazni. ugyse értik meg. :-?
nem akarok neked tettszeni.vetted?
#13  hibolya
2008.09.20. 22:10 Jelentem

A felhasználó tiltása

65 éves
fót

Szeretném megköszönni mindazoknak , akik vették a fáradságot és elovasták amit írtam.
Azoknak , akik mellém álltak meg főleg, mert igen kevesen vannak, nem félve a társaság haragjától.
Mielőtt valaki ítélkezik más felett, előbb vessen számot önmagával és csak azután formáljon véleményt a másikról. Eddig nem tudtam, hogy egy buli szervezése korfüggő ,de ezen a portálon ezt is megtanultam.
Elnézést kérek mindazoktól akiket szerettem volna a házamba invitálni a gyerekeeimel együtt és itt a hölgytársaimra gondolok elsősorban, de nyilván a köztünk lévő évek száma ezt nem engedi meg.
Ezentúl vigyázni fogok, hogy csak és kizárólag olyan emberekkel beszéljek, és barátkozzak akik ugyanabban az évben születtek , mint én.

Herman Ibolya
találkozás
#12  gyurcsány willis
2008.09.20. 19:55 Jelentem

A felhasználó tiltása

39 éves
ausztria.bécs.

AMÉG-helyett-AMIG.
nos tényleg rád férne az oktatás. nem a kioktatás,hanem a 8. ik osztály. ha még irni sem tudsz akkor nemértem miért égeted magad. hülye csicska geci. :twisted: :twisted: :twisted:
nem akarok neked tettszeni.vetted?
#11  gyurcsány willis
2008.09.20. 18:59 Jelentem

A felhasználó tiltása

39 éves
ausztria.bécs.

olyanokkal jössz robi elö rolam amitt eddig is tudott az itt chatelök többsége. amugy nem narkóban utazom. ja. egyébként. nem vagy te sehol nem hogy a nyomomban. ahhoz tul rafkós vagyok. :lol: :p :p :lol: :lol:
nem akarok neked tettszeni.vetted?
#10  gyurcsány willis
2008.09.20. 18:56 Jelentem

A felhasználó tiltása

39 éves
ausztria.bécs.

cunami. véget ért a tüntetés? bebasztál mint állat mi? szoba se jössz.
nem akarok neked tettszeni.vetted?
#9  Cunami
2008.09.20. 15:47 Jelentem

A felhasználó tiltása

54 éves

nos tisztelt cunami. kettönk közül nem én vagyok hazug. 1. másik pedig az h te aztán végképp nem itélhetsz itt senkit el,azért ahogy ismerkedik,és azért mert embereket hiv buliba. a 3. dolog h te végképp nem itélhetsz el itt senkit. ha jol tudom nem ibolya ismerkedik ugy h pl.''megkurlak'' vagy ''aládvágok. ezek a te szavaid. ugyhogy a te helyedben meghuznám magam.[/idéze
Na szóval,az első dolog is az hogy nem itélkezhetek,és a második dolog is az hogy nem itélkezhetek,akkor mi a harmadik??
Más!! Te abszolut nem tudsz semmit,nemhogy bármit is jól tudnál!! Ne nagyképüsködj,nem ál jól a szádban!!
majd bemutatkozom ha rá érek
#8  Terra Berki Róbert Tökölről...
2008.09.20. 15:09 Jelentem

A felhasználó tiltása

57 éves
Tököl

A taknyos kis buzeránsok kiakarnak minket oktatni! :d Ibcsi ne foglalkozz ezekkel a gyökerekkel!! Donaldó kacsádó a narkó diller Szfehérvárról! Már a nyomodban vagyok te kis szarevő tüdőbeteg narkós kis buzi! Élvezd a perceket amég megnem talállak!
Szép folyó a Balaton! De én az Ipoly tavat jobban szeretem........
#7  gyurcsány willis
2008.09.20. 13:48 Jelentem

A felhasználó tiltása

39 éves
ausztria.bécs.

nos tisztelt cunami. kettönk közül nem én vagyok hazug. 1. másik pedig az h te aztán végképp nem itélhetsz itt senkit el,azért ahogy ismerkedik,és azért mert embereket hiv buliba. a 3. dolog h te végképp nem itélhetsz el itt senkit. ha jol tudom nem ibolya ismerkedik ugy h pl.''megkurlak'' vagy ''aládvágok. ezek a te szavaid. ugyhogy a te helyedben meghuznám magam.
nem akarok neked tettszeni.vetted?
#6  hibolya
2008.09.20. 10:14 Jelentem

A felhasználó tiltása

65 éves
fót

Mi furcsa van Neked ebben , Te szégyentelen!
Szerinted korhoz van kötve, hogy kiket ismerhetek meg?
Amúgy meg, ha ennyire furcsa számodra ez a dolog akkor legfeljebb nem jössz el . Kicsit kezd tele lenni azzal a ...., hogy folyamatosan pálcát törsz felettem és okosabb szeretnél lenni nálam.
Szerintem ezt a jellegű beszélgetést kettőnk között, lezárhatjuk.
Köszi.

lányok. egyszerüen arrol van szó hogy vannak emberek akik élvezik ha más börébe bujva játtszák magukat. ez ellen nem tehetünk semmit. ibolya. cunaminak nem az nem tetszik h ismeretlenül hivsz meg embereket. igazság szerint még ö sem tudja h mi tetszik neki.ö ilyen. nekem le akarta a fejem tépni oszt mégse jött neki össze. amugy mindenben egyetértek veletek de teó felvetése más megvilágitásba helyezte a dolgokat. ugye azt ne tagadjuk hogy vannak itt olyan emberek akik elöszeretettel lopják pl. az e-mail cimeket. személyes tapasztalat,nevet is tudnék de azt majd én intézem a továbbiakban. ezért kell az adatokra vigyázni jobban.én is mindig pontositom az adatlapomata másik meg az h egyszrü hisztériárol v szo cunami esetében. nem tudja h hány kilo. csakugy mint berki robi. ibolya te láttad h mit müvelt ma krisszel egyetemben. ezt azt gondolom nem kell ragoznom.

Látom Donatella neked a hazudozás és a gazemberség az nagyon megy.
Más! Az emberek töbsége aki beszélget az oldalon,valamilyen szinten képet kap más emberek mentális és lelki állapotáról is,így valahol ki ismerjük egymást valamennyire. Ibolyát senki nem nevezte "bunkónak",ez a kijelentése nem álja meg a helyét!
Hiszti?? hmm. egy 50 éves nő 30 és 40 éves pasikat hív meg "buliba",ez nekem furcsa!!
találkozás
#5  Cunami
2008.09.20. 09:36 Jelentem

A felhasználó tiltása

54 éves

lányok. egyszerüen arrol van szó hogy vannak emberek akik élvezik ha más börébe bujva játtszák magukat. ez ellen nem tehetünk semmit. ibolya. cunaminak nem az nem tetszik h ismeretlenül hivsz meg embereket. igazság szerint még ö sem tudja h mi tetszik neki.ö ilyen. nekem le akarta a fejem tépni oszt mégse jött neki össze. amugy mindenben egyetértek veletek de teó felvetése más megvilágitásba helyezte a dolgokat. ugye azt ne tagadjuk hogy vannak itt olyan emberek akik elöszeretettel lopják pl. az e-mail cimeket. személyes tapasztalat,nevet is tudnék de azt majd én intézem a továbbiakban. ezért kell az adatokra vigyázni jobban.én is mindig pontositom az adatlapomata másik meg az h egyszrü hisztériárol v szo cunami esetében. nem tudja h hány kilo. csakugy mint berki robi. ibolya te láttad h mit müvelt ma krisszel egyetemben. ezt azt gondolom nem kell ragoznom.

Látom Donatella neked a hazudozás és a gazemberség az nagyon megy.
Más! Az emberek töbsége aki beszélget az oldalon,valamilyen szinten képet kap más emberek mentális és lelki állapotáról is,így valahol ki ismerjük egymást valamennyire. Ibolyát senki nem nevezte "bunkónak",ez a kijelentése nem álja meg a helyét!
Hiszti?? hmm. egy 50 éves nő 30 és 40 éves pasikat hív meg "buliba",ez nekem furcsa!!
majd bemutatkozom ha rá érek
#4  gyurcsány willis
2008.09.19. 22:45 Jelentem

A felhasználó tiltása

39 éves
ausztria.bécs.

lányok. egyszerüen arrol van szó hogy vannak emberek akik élvezik ha más börébe bujva játtszák magukat. ez ellen nem tehetünk semmit. ibolya. cunaminak nem az nem tetszik h ismeretlenül hivsz meg embereket. igazság szerint még ö sem tudja h mi tetszik neki.ö ilyen. nekem le akarta a fejem tépni oszt mégse jött neki össze. amugy mindenben egyetértek veletek de teó felvetése más megvilágitásba helyezte a dolgokat. ugye azt ne tagadjuk hogy vannak itt olyan emberek akik elöszeretettel lopják pl. az e-mail cimeket. személyes tapasztalat,nevet is tudnék de azt majd én intézem a továbbiakban. ezért kell az adatokra vigyázni jobban.én is mindig pontositom az adatlapomata másik meg az h egyszrü hisztériárol v szo cunami esetében. nem tudja h hány kilo. csakugy mint berki robi. ibolya te láttad h mit müvelt ma krisszel egyetemben. ezt azt gondolom nem kell ragoznom.
nem akarok neked tettszeni.vetted?
#3  Nikolka
2008.09.19. 22:27 Jelentem

A felhasználó tiltása

34 éves

Sztem azért mert valakinek más a véleménye,azért még nem kéne elitélni!! azt hogy ő ugy gondolja hogy meghívná az embereket egy buliba hogy megismerje öket,sztem ez a normális. merthát a gép elöt mindenki azt mond amit akar illetve ír!!! nem vagyunk egyformák és nem szerethet mindenki mindenkit de a másik véleményét még ha nem is tetszik tolerálni kellene sztem!!!
Dirty
#2  virág
2008.09.19. 22:23 Jelentem

A felhasználó tiltása

40 éves

Nem volt szándékomban ezen a fórumon írni, mivel nem vagyok szereplő típus, de kényszert éreztem, hogy írjak.
Egy buli szervezése során életemben először neveztek bunkónak. Valaki számára - gyanús - voltam mint a régi rendszerben, amiért szerinte ismeretlen embeeket hívok meg.
Állítása szerint meg kell ismerni az embereket, majd utána meghívni őket.
Vajon, hogy gondolta ezt a megismerést? Valaki azt gondolja,
hogy itt a chaten meg tud ismerni valakit? Elmondom szerény véleményemet erről.
Bőszen nézegetjük és olvasgatjuk az adatlapokat. Normális körülmények között ezen adatok ( nevek, fotók, évszámok stb...) útmutatók kellenének, hogy legyenek egy ember személyiségét illetően, de itt ezek mitsem számítanak.
Vannak olyan emberek akik gyávaságuk, vagy skizofréniáuk miatt különböző emberek bőrébe bújnak, és a végén már maguk sem tudják, hogy kik is valójában!
Hát kérdem, itt meg lehet valakit ismerni?
Véleményem szerint a személyes találkozás a legfontosabb, mert utána már tudom, hogy másnap a kép kit rejt, és kihez szólok.
Nem érzem úgy, hogy amit tenni szeretnék az bármilyen formában is rossz lenne, mert ezzel ki tudom zárni - legalábbis a magam részéről - azokat, akik nem is léteznek!

Írjátok le a véleményeteket erről.
Előre is köszönöm
Herman IbolyaKedves Ibolya!
A magam nevében tudok csak beszélni.
Az adataim igaz a fele sem igaz, de nem is kell annak lennie.
A mai világban, ha beírod a neved és születési dátumod, már akkor bajban vagy, hiszen vannak olyan hekkerek akik ezek adatok alapján megszabadítanak téged a számládon szereplő pénzedtől. De ezt már a tv, rádió is állandóan mondja, vagy a másik lehetőség hogy nevedben felvegyen pénz, vagy eladja a házad.
Képről itt is csak annyit hogy akiket kedvelek azok láthatnak , akik meg nem kedvelnek azoknak nem mutatom meg.
Az írásokból pedig az emberek tulajdonságát és személyiségét ismerheted meg.
Üdv. Teó
szia

[1] [2] >>következő


 
 

 

Legfrissebb

Legutolsó fórumhozzászólás:


szilagyimi
Gyula

Legutolsó üzenetet írta:


Zsolt

Legutolsó csókot küldte:


tomi
tiszavasvári

Legutolsó puszit küldte:


öreg jozsef
Oroszlány

Legutolsó virágot küldte:


gazdag zoltán
Kunbaja

Legfrissebb feltöltött kép:


Ági
Cegléd
 

Netrandi.hu 2002 - 2008
Minden jog fenntartva.
NetRandi Társkereső : Társkeresés - Ismerekedés - Randi - Szerelem - Párkeresés - Flört Könnyedén.
E-mail - Rólunk - Segítség - Hirdetés - Használati feltételek - Adatvédelmi nyilatkozat
Partnerek: www.micropay.hu | www.ingyenweb.hu | www.videok.hu | www.napivicc.hu | www.licit.hu | www.cset.hu | www.pets.hu | www.hirlap.com | www.movar.hu | www.webtar.hu